Narancsborosnek tunik az arcom! Es miteszerek is elojottek! Mit vegyek ra hogy elmuljon? !
Figyelt kérdés
segitsetek :(( regen nagyon szep arcom volt... es eleg rossz igy latni magam sokat szotyiztam es lehet hogy zsiros magvaktol is kijohetett? Mit vegyek ra? mien szer valt be nalatok ?2009. febr. 2. 13:32
1/5 anonim válasza:
A narancsbőr nem a zsíros magvaktól jön elő! :) Inkább kis pattanások lehetnek! Megoldás: jó sok alapozó és púder, valamint máskor ne szotyizz annyit!
2/5 anonim válasza:
"jó sok alapozó és púder..." Na ez az, gratulálok előző;)
Kérdező! Attól, hogy eltakarod,az még olyan lesz. Nekem is olyan egy foltban, sajnos az a pórusok kitágulása miatt van, pórusösszehúzóval tudsz rajta javítani. Legalábbis nekem segít vmennyit.. rem. segítettem:)
3/5 A kérdező kommentje:
Hat ez az hogy elakakrom mulasztanii nem eltuntetnii! Nem tudsz markakat ilyen polusosszehuzodasra vagy miteszerekre mert az orrom melett orromon vannak ilyen kis fekete pottyok is (miteszerek) eddig hasznaltam midnen fele arctisztitot meg pattanasra kremeket.. de most egyszerre 3 kifogyott.. es mar elo is jottek.. es ezert gondotlam hogy valami mast hasznalnak ami vegleg elmulassza az ilyen kis borhibakat:) de koszi te segitettel :*
2009. febr. 2. 20:24
4/5 anonim válasza:
Az olajos magvak nagyon egészségesek de sajnos az arcunkon is meglátszik ha túl sokat fogyasztunk beleőle! Nem hiszem,hogy az arcod naracsbőrös lenne. :) A miteszereket először ki kell tisztítatnod kozmetikussal. Ő tesz rá neked összehúzó pakolást is! És olyan anyogokat ami táplálja a bőröd ugyanakkor elmulnak a gondjaid is! Attól ha összehúzó dolgokat teszel rá az nem fog elmulni csak szárad a bőröd,mivel a mitaszerek a szörtüszö mentén alakulnak ki és a hatóanyagoka azaz a krémek pakolások is ott szívódnak fel alőször azükat ki kell tisztítani és utána rá a pakolásokat. Ha pedig hagyod őket azok csak gyülnek gyülnek ott neked! És ha te nyomkodod ki és nem teszel rá összehúzó pakolást akkor pedig tágpórusú leszel. Nem akarlak megijeszetni és bitos nem is olyan nagy a gond! Üdv. egy kozmetikus ha kérdésed van írj nyugodtan
5/5 A kérdező kommentje:
mar megoldtam:d de nagoyn koszi a valasozkat:)
vettem egy clean&clear arclemosot ilyen bogyokkal benne .. es cisnaltam itthol egy arcpakolast:D
ismet a regii az arcom olyan mint a babapopsi :D:x
es no miteszer:d
nah koszike a valasozkat:)
2009. febr. 5. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!