Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlottok a miteszerek...

Mit ajánlottok a miteszerek ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudnátok nekem tanácsokat ajánlani, hogyan csökkenthetném a miteszerek kialakulását? úgy értem, hogy valami krémet, vagy tonikot, esetleg egyéb dolgot, ugyanis, ha ellmegyek kozmetikushoz, akkor utána sima a bőröm meg minden, aztán egy hét múlva megint ugyanúgy néz ki...

Előre is köszi a válaszokat!

2011. júl. 27. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
minden héten van jópár ilyen kérdés.nézz szét.!
2011. júl. 27. 20:47
 2/4 anonim válasza:
ha nagyon "súlyos" menj el kozmetikushoz és ő azt is meg mondja mit csinájl vele otthon!
2011. júl. 27. 22:03
 3/4 anonim válasza:
Otthon magadnak meg tudod úgy csinálni, nem tökéletesre de sokat segít, hogy kamillás forróvízzel gőzölsz, így kitágulnak a pórusok, aztán kinyomkodod egy fehér kendővel,aztán egy kis sóhoz keversz tejszínt azzal át dörzsölöd és végül tonikkal áttörlöd hogy visszahúzódjanak a pórusok. Én így szoktam de két naponta nekem muszáj! :S
2011. júl. 27. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én ezt tudom ajánlani,hogy ne alakuljanak belőlük ki a pattanások: [link] Vagy pedig mitesszer ellen: [link] Nekem ezek váltak be. :D
2011. júl. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!