Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mi a legjobb...

Szerintetek mi a legjobb hajdúsító?

Figyelt kérdés
Én most a Syoss-t szeretném kipróbálni mi a véleményetek? Vagy mi van még jó dúsító?
2011. jan. 17. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:
A syossnak nagyobb volt a füstje mint a lángja. Én is vettem sampont balzsamot mindent. Kb. harmadik használta után olyan lett tőle hajam mint a wc kefe. Egy nagy rakás sz@r. A festékét barátnőm használta. Durva tapintású lett és sírva fésülte, mert csomókban jött ki. :S Én ezt a shauma push upot használom. Sötétzöld flakonban van. Nagyon jó. Jó nyilván nem lesz tőle olyan mint a reklámban a csajnak, mert az tupírozva van, de sokkal többnek láttatja magát, és fogásra is többnek érződik, és nagyon jól könnyen kezelhető lesz tőle a haj, legalábbis ami engem illett. Szerintem hiába mondják a reklámban, hogy nincs benne szilikon, igenis van. Mindemellett tupírozni is szoktam magamnak. De nem olyan texasziasan, csak a felszín alatt rétegenként, utána kicsit lefésülöm, kicsi hajlakk rá és olyan mint a filmekben, és kb 10 perc alatt megvan. Ha valakinek alapból nem dús a haja, sztem csak a tupírozás segít igazán.
2011. jan. 17. 10:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. jan. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!