Hajhab, vagy zselé? Esetleg kombinálva?
Sziasztok!
Nem használtam még hajhabot, de most ki szeretném próbálni.
Arra vagyok kíváncsi, hogy melyik a jobb, a hajhab, vagy a zselé? Rövid hajam van, 2-3 centi, zselét használok hajlakkal, de érdekel, hogy hajhabbal hogyan tudnám megformázni!? Szerintetek?? Érdemes kipróbálnom? Rövid és sűrű hajam van, maradjak a zselé-hajlakk kombinációnál, vagy nyugodtan kipróbálhatom a hajhabot is?
Előre is köszi a segítséget! :)
(egyébként csak azért vetődött fel nálam a hajhab, mint lehetőség, mert pl hajmosásnál a sampon ugye habos, és sokkal jobban be tudom állítani vele a hajam, persze csak néhány mp erejéig, ezért gondoltam, hogy a hajhab is képes erre, csak hosszabb ideig :))
szerintem akkor próbáld ki és megtudod ;)
de biztos jobb mint a hajlakk.
Ha szerinted jobb, mint a hajlakk, akkor mindképpen kipróbálom. Köszi!
Csak magában, vagy előbb zselé, aztán hajhab?
gondolom fiú vagy.Egyszer ráérsz,kipróbálod.Amúgy a hajhab jobb,mint a hajlakk,jobban formázható.Először habbal beállítod,majd ha akarsz,zselézheted is.De ne vidd túlzásba se a habot,se a zselét,mert olyan lesz mintha ráöntöttek volna a fejedre egy jó nagy adag vazelint és csillog. :)
18L
Igen, fiú vagyok :)
Oké, köszönöm a tanácsot!
Kipróbáltam. Talán túl sokat vártam előzőleg... de nem az általam várt eredményt hozta :) Ugyan úgy kell hozzá hajlakk is, hogy hosszan tartson, és különösebb különbség sincs a hajhabbal formázott hajam, és a zselével formázott között. :)
Maradok a zselé-hajlakk kombinációnál. De természetesen köszönöm Nektek a segítséget! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!