Hogy kell úgy lealapozni az arcom, hogy tényleg ne látsszanak a pattanások? De az se nagyon, hogy le van alapozva?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 15:33
1/4 anonim válasza:
hát először is kell hozzá egy jó minőségű alapozó. én loreált használok, nekem teljesen jó, mondjuk alapból nem pattanásos a bőröm, de kell az alapozó a bőrömre, mert nem egyszínű. szóval én az ujjammal szoktam felvinni, nem szivaccsal, így nem szívja be a felét a szivacs. a másik meg, használj korrektort, mert azzal lehet igazán eltüntetni a pattanásokat. és mindig mosd le miután hazaérsz, mert pattanásos a bőröd és alapjáraton nem tesz neki túl jót az alapozó, akármilyen minőségű is.
2/4 anonim válasza:
Hát szerintem az egész arcod ne kend be alapozóval. Szerintem mindenkin látszik, ha az egész arcát alapozza le, és nagyon hülyén tud mutatni. Úgy használd, hogy egy picit nyomsz, "ráteszed" a pattanásra, és utána ne kend el rajta, hanem így "tapogasd, nyomogasd" bele! ;)
3/4 anonim válasza:
első vagyok. szerintem nem látszik az alapozó, csak akkor ha valaki nem jó színt választ a bőrszínéhez képest. láttam már énis fehérbőrű hölgyeményt narancssárga fejjel, hát igen, az gáz. ezért nagyon figyelj oda kedves kérdező hogy milyen színt választasz.
4/4 anonim válasza:
szia, vegyél zöld színű korrektor(stifteset), amivel lefeded a pattikat, majd picit belenyomogatod a bőrödbe, h. ne látszódjon annyira a zöld (nagyon halvány zöld lesz ha így csinálsz és jól fed is) , utána pedig alapozót viszel fel, kis púderezés és kész is. nem fog látszódni egy sem ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!