Rossz minőségű haj ellen tehetek valamit? Lent
Figyelt kérdés
elég töredezett, a hajvégek szétnyíltak, és hullik is.
levágatni nem akarom, mer növesztem.
nem tudtok valami jó módszert, pakolást vagy ilyesmit?
2011. jan. 15. 13:51
1/9 anonim válasza:
Hajvégből vágass le, meg értem hogy növeszted de így nem fog nőni hidd el. Levágod sokkal gyorsabban nő majd.
2/9 anonim válasza:
a pakolások tényleg segítenek, én fodrászkellékesnél veszem.
3/9 anonim válasza:
szerintem is vágasd le a törött részt, akármit kensz rá, az már nem fog összeállni!
4/9 anonim válasza:
A haj maga nem rossz minőségű, csak rosszul ápolod, de ez ellen lehet tenni. Először mindenképpen le kell vágni a törött részt, mert ha nagyon törik, akkor vagy nem fog tovább nőni, vagy teljesen elvékonyodik és nagyon ronda lesz. Legalább 3 havonta vágni kell a végét. Mosáskor sose dörzsöld, vizesen ha lehet ne fésüld, szárazon is óvatosan. Ne használj műanyag hajkeféket, hanem nagy fogú fésűt. Mindig használj balzsamot, néha pakolást (az olajosak a legjobbak). Ezen kívül a szokásos, a legártalmasabb a festés, színezés, vasalás, göndörítés, szárítás, hajlakk, wax, zselé, hajhab, stb.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
szerintem a balzsamtól a hajam még jobban hullik. :S
és kb. egy hónapja voltam fodrásznál, azóta alig vasaltam..
és még rosszabb lett.. nem tudom, hogy miért..
2011. jan. 15. 14:45
6/9 anonim válasza:
Télen sajnos általában jobban hullik. Nekem is 3x annyi jön ki, mint általában. A hajvitaminok kicsit csökkentik a hajhullást, de kell kb. 1 hónap, mire hatni kezdenek.
7/9 anonim válasza:
vágass belöle, utána csak langyos hajszárítóval száritsd csak, ne meleggel, meg vegyél valami jo hajbalzsamot pantentöl vagy glisskurtól. Ja és ha lehet ne mosd tul surün.
9/9 A kérdező kommentje:
kösziszépen. :)
2011. jan. 17. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!