Palette Color XXl szőkítőjétől szőke lenne a festett világosbarna hajam?
Vagy más hajfesték is kiszőkíti a festett hajat? nem szeretnék túl nagy különbséget, most sem olyan sötét a hajam, egy szép aranyszőke, természetes szőke a célom. Most ilyen árnyalatú a hajam: [link]
ezzel befestve milyen eredményt kapnék? [link]
Mozdulna valamit a szín? Köszönöm!
szia!
nekem sötétbarnára volt festve a hajam, és azthittem sehogyan se lesz szőke.. akkor loreal fériát vettem. nem is tette tönkre és nagyon szép szőke lett tőle. meg is lepődtem, h elsőre sikerült. kicsit drága de sztem megéri
Szia!
Nekem festett feketéből lett a hajam egyből sötétszőke. A L'oreal Éclair Claire nevű kiszőkítőt vettem meg. Egy hosszú szőke hajú nő van a dobozon. Először narancssárga lett, arra kentem rá a sötétszőkét, aminek lett egy vöröses beütése. Nagyon gáz volt, de legalább leszedte a feketét. Sprőd lett a hajam, meg töredezett, de legalább nem maradt a kezemben. Ezután még kétszer volt ilyen "akcióm" (évek alatt, nem egyből), és az utolsónál már nem szedte le a feketét, sötétvöröset csinált a hajamból. Szóval nem tudom... Lehet neked beválna, de nem merem ajánlgatni.
mazsool-nak: Neked egyből olyan világos szőke lett a hajad, mint a Féria-Preference P01 Metallic Blonde Silver dobozán a csajnak? (Úgy tudom, csak az az egy szőke árnyalata van a Fériának..) És nem tett kárt a hajadban?
Mert akkor kipróbálnám. :) Sötét vörösesbarna festett hajam van, de már koptatom egy 2-3 hónapja. Tudnál linkelni olyan színt amilyen volt a hajad, és amilyen lett? Köszi!
22/L
Megcsináltad már a hajadat? Összejött? Mesélj! :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!