Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi volt kiskorotokban a...

Mi volt kiskorotokban a hajszínetek?

Figyelt kérdés
fekete hajjal születtem,világos szőke lettem,abból lett aranyszőke,aztán sötétszőke. és abból lett mély hamvasbarna :). Nektek?
2011. jan. 14. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ien aranyszökés barna,de bebarnult.Aztán 2évvel ezelőtt befestettem világosbarnára és kb.pár hónapja sötét barnára:)
2011. jan. 14. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Erős fekete hajam volt, mikor megszülettem, utána is fekete maradt. Mostanra már inkább sötétbarna, de sokszor így is feketének tűnik. Nekem tetszik a fekete, úgyhogy nem bánom. :)
2011. jan. 14. 19:03
 13/16 puszedli. válasza:
100%

kiskoromban kicsi göndör,szőke hajam volt.(szinte fehér)

aztán 7-8éves koromban elkezdett sötétedni,és most szőkésbarna.

2011. jan. 14. 19:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Eleinte totál szőke göndör, aztán világosbarna hullámos, utána majdnem fekete, de elég sötét barna legalábbis és szögegyenes, 20éves koromra elértem, hogy hullámos és enyhén vöröses legyen... xD
2011. jan. 14. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:

fekete loknis hajam volt, most pedig világosbarna hullámos/egyenes lett :)

18/L

2011. jan. 15. 13:12
 16/16 anonim ***** válasza:
szia, én vörösesszőke voltam, de sajnos most már vörösesbarna, és mindig jobban barnulok :(...
2011. jan. 15. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!