Avon-ból érdemes rendelni, főleg arcápolókat vagy hajravaló termékeket?
Ez bőrtípustól is függ. Úgy értem, nem mindenkinek jönnek be az Avonos arcápolók, mert a bőrük nem "kompatibilis" a bőrükkel.
Én speciel a maszkokat, pakolásokat nagyon szeretem és használom, mert szép és tiszta lesz tőle a bőröm.
Használtam arckrémet, eddig csak hidratálót, (két fajta) mindkettő bejött. Az egyik csak nyáron volt kapható, hűsítő zselé volt, abból ha lehetne, most is vennék.
Hajápolókat én még nem használtam, egyedül a 2in1 samponukat, a nagyot, régi, az nekem bejött. Valahogy picit dúsabbá tette, mert (nem tudom, miért). Vékonyszálú hajam van és a sampont azt szerettem. Most nem haszhálom, mert mást kezdtem el.
Remélem más is tud majd segíteni.
szia!
arcápló terkmékeket még nem rendeltem de úgyhallottam azok is jók.. én hajravalókat szoktam.. hajvégápolót hajfényspray, samponok.. szinte minden hajravalóm onnan van és szerintem nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!