A hipertrofikus hegekre hasznos lehet a Contractubex vagy a Dermatix gel? Tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 09:49
1/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az említett termékeket nem ismerem, csak névről. Amit én ajánlani tudok: Zeraderm hegkezelő gél. Forgalmazója: Medist. Honlap, ahol a forgalmazó patikák is megtalálhatók: www.zeraderm.hu
Az eredményhez kitartónak kell lenni! Nem ismerem a sérülés fajtáját, méretét, állapotát. Lehet, hogy 10-20, akár 25-30 hónap is kell az eredményhez, de megéri. Kitartást kívánok!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. febr. 3. 07:21
3/5 anonim válasza:
Én ajánlom még a mikrodermabrasiót azaz a bőrcsiszolást! Nem fáj és nagyon jó eredményeket lehet vele elérni! Üdv.Egy kozmetikus Ha kérdésed van írj bátran!
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom, de nem hinnem , hogy az en esetemben a borcsiszolas segiteni. Egy finomabb bor alkotja a heget.
Oszintem , nem tudom ha a kremek segithetnenek, az esztetikai mutettol meg elegge tartozkodok, mert nem biztos jo lenne az eredmeny.
2009. febr. 5. 18:40
5/5 anonim válasza:
Hat igen en is hasznalom es elegge el vagyok keseredve, mert szeretnem, ha az arcomon a bor javulna, mivel eleg sok heg talalhato, azt mondtak jo a contractubex gel, orvos mondta, de ahhoz, hogy eredmenyes legyen honapokig kell hasznalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!