Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tapasztaltatok szempilla...

Tapasztaltatok szempilla novekedest/surusodest ricinus olaj hasznalatanval?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én igen :) Egyik alkalommal 3 rétegben mentem át spirállal.. kicsit összeragadtak a pilláim és vagy 5 szál egy helyről kihullott... Na most láttam, hogy ott van egy kis lyuk... és elkezdtem használni a pilláimra és 1-2 hónapon belül fél centis kis pillák lettek a lyuk helyén :) És úgy vettem észre, hogy hosszabb is lett. Már majdnem felér a szemöldökömig. Csak ajánlani tudom!
2010. dec. 3. 06:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a génektől függ.Nekem csak nagyon besűrűsítette,ahogy a hajamat is.A növekedést csak picit gyorsította fel.

A pilláim között volt egy lyuk,már nincs ott! ^^ Csak a rici segített rajta. Nem használom gyakran,úgy egy héten 3x,de ha minden nap használnám sokkal jobban hatna,csak hát a lustaság... (: Ja és sötétítette a pilláim.Bár már eddig is azok voltak.

12/L

2010. dec. 3. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon sokat segített! Én mondjuk a szemöldökömre is kentem oylkor olykor, mert mikor anno először "ügyesen kiszedtem" azóta voltak foltok, ahol nem is nőtt vissza...egészen addig, amíg nem kezdtem kenni ricinusolajjal:) Én is csak ajánlani tudom. Ha neked mégsem használni(amit kétlek, mert valamennyit úgyis változtat-sűrűség, hossz szín), ártani nem ártasz ezzel magadnak:)
2010. dec. 3. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat,

eddig 1 szer kentem ra, de majd jovo heten minden este bekenem majd, es reggel mosom le.. es kitartoan varom majd az uj fejlemenyeket :P:):)

2010. dec. 3. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!