Most vállig érő hajam van, amit megszeretnék növeszteni. Ajánlanátok olyan szert amitől picit gyorsabban nőne a hajam és esetleg erősítené is?
A Ricinu s olajtól nem fog senkinek sem gyorsabban nőni a haja értsétek már meg...Max. kevésbé törik és fényesebb lesz. Használja mindig hajbalzsamot, hetente 1-2x hajpakolás,ne vasald, mellőzd a hajformázókat és próbáld heti 2x mosni többször ne, töredezés ellen pedig hajvégápoló. Nekem így szépen nő a hajam és nekem is vállig érő volt.
19/L
Bánfi hajszesz
2 hete kezdtem el használni, akkor frissen festett hajra, azóta van 1 cm lenövésem...így nem hangzik soknak, de én örülök neki mert az én hajam nagyon lassan nőtt
eddig csak 4X alkalmaztam, de jól látszik az eredmény a festett hajamon :) én bátran ajánlom neked :)
remélem segítettem
Lina
Használj dermin ampullát + a samponját. Nem olcsó, de megéri az árát, tapasztalatból tudom. Itt tudod megnézni: [link]
Nem csak gyorsan megnő a hajad, de meg is sűrűsödik tőle.
Szia!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!