Mivel kenjem be magam szolariumozas elott hogy jobban lebarnuljak? Es persze tartos barnasagot is akakrok?
Figyelt kérdés
Halottam hogy pl a kakaovajtol hamar lebarnulsz a napon es hosszantarto barnasagot is biztosit. Ez szolariumba is segit:)?2009. jan. 31. 09:36
1/5 anonim válasza:
A szalonokban lehet kapni mindenféle barnulást elősegítő krémet. Ott tudnak tájékoztatni, hogy a Te bőrtípusodnak melyik a legmegfelelőbb. Én vettem horror drágán, és valóban jobban barnultam tőle. A lábam nagyon nehezen barnul egyébként, szinte nem is, de a krémtől szépen lebarnult az is. Elhasználtam egy flakkonnal és nem vettem másikat, már anélkül szolizok. Pedig érdemes használni, mert olyan vitaminok vannak benne, ami kell a szolis bőrnek.
2/5 anonim válasza:
A DM-ben lehet venni egy permetet. Kb. 1500Ft- egy flakon belőle. Két komponensű, össze kell rázni és felpermetezni. Szerintem nagyon jó, ebből is van többféle, bőrtípusonként. Érdemes megnézni. Nem túl drága és sokáig elég. Megnéztem RevolutionTan a neve egy nagy R betű van rajta.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszike nagyon szepen :) Amugy az elso iro megtudna modnani a nevet amit o hasznalt ?! mert sozlariumba nekem se barnult a labam de 2 het tenger utn mar gyonyoru barna lett... ott valami napolajat hasznaltam ..
2009. jan. 31. 14:48
4/5 anonim válasza:
Nem tudom a nevét, mert lábra külön vettem párszáz forintért ilyen kis tasakban a krémet. Direkt lábra való.:) Ergoline szoliba járok, szerintem mindegyikben van ilyen kence.
5/5 A kérdező kommentje:
koszike szepen :D soakt segitettel :)
2009. febr. 1. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!