Ez a cucc szerintetek tényleg eltávolítja a fekete hajfestéket? (link)
Figyelt kérdés
Fekete a hajam, de a fodrász azt mondta hogy ő nem vállalja hogy leszőkíti mert tönkremenne. Most találtam ezt a festékeltávolítót, de olyan hihetetlenül hangzik hogy a fekete hajfestéket leszedi.
2011. jan. 11. 14:31
1/5 anonim válasza:
Hát én nem hiszek az ilyesmikben...De ha te úgy gondolod hogy kipróbálod akkor majd írd meg az eredményét mert kiváncsi lennék rá, hogy valóban működik-e :D
Bár ha valóban hasznos lenne, akkor a fodrászok is ezekkel dolgoznának! Nem?
2/5 anonim válasza:
Én sem hiszek benne :)
És ha le is viszi akkor is minimálisan.Nem hinném hogy az egészet el tudja távolítani és lehet hogy foltos lesz a hajad tőle.+ ha nagyon be vállna ez a szer akkor a fodrászok meg sokan ilyet használnának :)
3/5 anonim válasza:
eről a termékről hallottam. Aki hazsnálta azt mondta hogy jó volt, mert levitte a feketét...(neki is arra kellett) , persze nem szőke lett hanem ilyen barnás féle valami...de azt befestette a fodrásszal szőkére és nem ment neki tönkre a haja...mert állítólag ez a vmi nem szívja henm nem tudom mi...egyébként, a fodrászom úgy világosította a fekete haját, hogy mindíg mielött megmosta kb 2 órár vagy ameddig bírod...testápolót tett rá és szép lassan kifakította...mindíg 2-3 árnyalattal lett világosabb a haj..én azt hittem festi, de ő mondta, hogy csalk testápoló...utána meg befestette asszem szőkére vagy inkább eper szőke volt...de jó volt :)
4/5 anonim válasza:
Max.sötétbarnára szedi le. Nekem lett szőkítve a fekete hajam fodrásznál. Első körben rákelürt egy színeltávolító (az hiszem Alfaparf), utána, hogy ne sérüljön annyira a hajam két körben ment rá egy enyhe szőkítő koktél, így lehetett világosbarnára festeni. 1.5 hónapot pihentettem a hajam, és végül egy nagyon enyhe blansolás után már világosszőke lett. A szőkítést nem szabad otthon csinálni, mert szépen leéghet a hajad.
5/5 just.me válasza:
Szőke az eredeti hajam, csoki barna színt szerettem volna levinni róla, ezek 1-2 árnyalatot világosítanak csak, a feketét nem fogja leszedni neked, és nem is egyenletesen szedik le ezek. Próbáld ki, hátha beválik neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!