Büdös a hajam, mitől lehet? 3naponta mosom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 18:29
1/8 anonim válasza:
Milyen sampont használsz?
Tegyél rá balzsamot! Ne hagyd, hogy leizzadjon a fejbőröd, vagy elázzon, ha igen szárítsd meg!
2/8 anonim válasza:
Sztem ezt csak bebeszéled magadnak...
3/8 A kérdező kommentje:
elsőnek: a festett hajra való elseve-t
másodiknak: nem hiszem, mert már többen megjegyezték a munkahelyemen...
2009. jan. 30. 18:39
4/8 anonim válasza:
Ha dohányzol, vagy dohányos van a családban, akkor attól is lehet.
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy vmi gombás fertőzést kapott el a fejbőröd. az bizony büdös nagyon! sztem menj el bőrgyógyászhoz, nem normális, hogy szaglik a hajad. amúgy tuti, hogy a fejbőröddel nem ok vmi. milyen szagú egyébként, mihez hasonlít a szag?
6/8 A kérdező kommentje:
erős, olyan szúrós, és sós-édes nem tudom mihez hasonlítani... a fejbőröm is gyakran viszket, igen azt hiszem bőrgyógyász lesz belőle, köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 30. 19:51
7/8 anonim válasza:
Akkor tuti, hogy gombát vagy más bőrfertőzésed van. a bőrgyógyász vmilyen hajmosó kenőcsöt fog rá felírni, amit rendszeresen kell hazsnálnod, a probléma megszűnte után is. az elseve samponokat meg flancos társait hanyagold, tele van vegyszerekkel, amik hajlamosíthatnak gombára, korpára! ezt sokan nem tudják, de így van.
8/8 anonim válasza:
Szia, nekem is ilyen problemam volt. Sajnos egy gomba.En kulfoldon elek az es orvos azt javasolta, h minden hajmosast Neutrogena T gellel kezdek 3 percig hagyjam rajta, majd a masodszor Head& shoulders-el csinaljam,( ebben van 2 gombaolo anyag is ) majd head & shoulders balzsammal maszirozzam at a fejborom es a hajam. jo alaposan oblitsd ki utana a hajad! Nekem ettol elmult!
A hajkefeidet tisztisd ki alaposan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!