Mi a teendő, ha a fodrász elbénázta a hajam, de a javításáért megint 5 ezret szeretne elkérni?
Számlát nem szokott adni soha, csak egy festés volt.
5000 Ft ráment, és 3 színű a hajam.
Felhívtuk, hogy mégis valahogy hozza rendbe, de csak úgy vállalja, ha megint kifizetek neki 5000-et. :s
Mondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó kifizetni, mert ezt én is meg tudtam volna magamnak itthon csinálni ... :s
Másik fodrász lesz akkor, csak nehéz jó fodrászt találni. :s
Eddig semmi bajom nem volt ezzel a fodrásszal, ügyesen, gyorsan dolgozott. Ez az első bakija.
Vagy helyreteszi, vagy nem jössz többet, és elviszed még vagy tíz törzsvendégét. Mégha nem is ismered a többi kliensét. Nekem ez egyszer bejött. Utána persze többet nem mentem hozzá.
Amúgy ha ezt nem akarod, akkor lehet panaszkodni, hogy nem vagy hajlandó 5ezret fizetni csak mert ő eltolt valamit, ami elvileg a szakmája. Ha nem lehet jobb belátásra bírni, akkor meg számla, blokk nélkül nem hiszem, hogy van más, mint észérvekkel, vagy követelőzéssel rávenni a munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!