Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek 2 jóképű srác...

Mr. Zaccmester kérdése:

Szerintetek 2 jóképű srác közül a barnább bőrű egyértelműen jobban néz ki, ha ugyanaz teljesen mindkét arc?

Figyelt kérdés

Elsősorban 20-30 közti nők válaszát várom.

Mennyire számít, hogy kreol bőrű legyen egy pasi? :)

2011. jan. 8. 03:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

Fehér. Egyértelműen. (Ha tényleg csak ez a különbség.)

A barnább bőrű pasiktól általában a hideg ráz. (:

22L

2011. jan. 11. 18:42
 22/24 A kérdező kommentje:
Miért ráz a hideg a barnább bőrű pasiktól? :)
2011. jan. 11. 19:50
 23/24 anonim ***** válasza:

Nemtudom. Egyszerűen brr. (:

Persze ez nem azt jelenti, hogy ez alapján választok párt. Legutóbb pl. egy szőke, kék szemű, izmos pasim volt - úgy, hogy nem eseteim sem a szőkék, sem a kék szeműek, sem az izmosabb pasik. XD

Amúgy a természetes barnasággal nincs bajom, azzal sem, ha valaki picit szolizik, de amikor már félnégerre sült (vagy neadjisten narancssárga az önbarnítótól), na az már sok nekem.)

22L(utolsó)

2011. jan. 13. 00:49
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Na a tipikus női szélsőséges gondolkodás.

Az első oldalon szépen le lettem pontozva.

A heti 1-2 szoli arra elég,hogy ne legyen sápadt az ember.

Köze nincs a feketére barnultsághoz.

A téli szín meg elég sok embernél a szürke sápatag,nem a fehér.Bnőmet is meg szoktam lepni télen egy szoli bérlettel,mert nem bukom a szürke ufonautákra.

2011. jan. 13. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!