Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek 2 jóképű srác...

Mr. Zaccmester kérdése:

Szerintetek 2 jóképű srác közül a barnább bőrű egyértelműen jobban néz ki, ha ugyanaz teljesen mindkét arc?

Figyelt kérdés

Elsősorban 20-30 közti nők válaszát várom.

Mennyire számít, hogy kreol bőrű legyen egy pasi? :)

2011. jan. 8. 03:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem egyértelműen a fehér bőr jön be (az enyém is nagyon világos). Ha egy kicsit kreolos, az még nem gáz, de a nagyon sötét nem igazán tetszik. A szolis pedig undorító.
2011. jan. 8. 11:23
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Az "eredeti" kreol bőr az nekem nagyon bejön.Tudod, az ilyen latinos/spanyolos.Élek-halok értük.De nem ez a döntő szempont.A szolis nem jön be. 23/L
2011. jan. 8. 15:45
 13/24 A kérdező kommentje:

De lányok ezt a felfogásotokat nem értem, már megbocsássatok... :D

A szolitól is barna a bőre az embernek. Akkor nem mind1, hogy alapból kreol vagy szolisan az? Úgysincs ez ráírva senkire...

Az miért zavar titeket ha szolival éri el ezt az eredményt egy pasi?

2011. jan. 8. 18:38
 14/24 anonim ***** válasza:
A szolis barnaság szerintem más, mondjuk akkor inkább napozzon.De ez az én kis kacifántos felfogásom.:)
2011. jan. 8. 18:52
 15/24 A kérdező kommentje:
Miért lenne más? :) Ugyanúgy BARNA színe lesz mindkettőtől...nemde? :D
2011. jan. 8. 19:05
 16/24 anonim ***** válasza:

De más az árnyalata.:)

Én megmondom neked egy srácról, hogy szolis vagy sem.

2011. jan. 8. 19:27
 17/24 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek még mindig jobb a természetesen fehér pasi, mint a szolisan barna? :)
2011. jan. 8. 19:29
 18/24 anonim ***** válasza:
87%
igen
2011. jan. 8. 19:38
 19/24 A kérdező kommentje:

Én pl azért járok, mert néha jön rajtam ki 1-2 kisebb pattanás, és barnább bőrön nem látszik annyira, mint fehér bőrön... :)

Akkor szerintetek emiatt hülyesség szolizni? :)

2011. jan. 8. 19:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Emiatt is, de amúgy is b@romság.

Inkább akkor a fehér.Persze felőlem mindenki azt csinál, amit akar, ez csak egy vélemény.:)

2011. jan. 8. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!