Milyen színű legyen a hajam? Lehetőségek lent!
Fehér bőröm van, barna hajam és kék szemem. A barnát unom, feketére meg nem akarom festeni, mert az szerintem nagyon rosszul állna nekem!:) Így marad a szőke és a vörös. :)
Ezek az árnyalatok tetszenek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
BOCSI... :))
Azt akartam irni,hogy a masodiknal nagyon latszik a hajlenoves...de nem tudom,hogy mi van ma velem. Mindent elirok... xD
Nekem volt már szőkére festve a hajam nem nagyon élveztem mert 2 hetente festeni kellett és nagyon megviselte a hajamat.
A vöröses színre pedig lehetetlen ráfesteni bármilyen színt,tapasztalatból mondva.
Szóval szerintem 1. képen látható hajszín
Az a probléma, hogy nekem természetes göndör hajam van, eddig vasaltam mint egy őrült minden nap és ez szépen tönkre is tette. Szóval most meg szeretném hagyni göndören. :)
A feketével meg az a legnagyobb baj, hogyha megunnám elég macerás lenne átfesteni más színre (leszívás, stb.). :S
Lehet, hogy az 1. képnél maradok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!