Megéri Revalidot szedni?
nem tudom.
csak egyszer szedtem, és akkortájt látványosan gyorsan nőtt a hajam, csak az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a Revalidnak tulajdonítható-e a hatás, mert előtte vágattam is előtte a hajamból, ami már majdnem 1 éve nem lett visszavágva.
szóval lehet, csak a hajvágás miatt volt.
Az egyik barátnőm is elkezdte szedni és neki is látványosan gyorsan nőtt a haja! Szóval szerintem mind a 2-nek köszönhető, de nagy részben a revalidnak :)
Hát a revalidnak a nőgyógyászhoz szerintem semmi köze nincs!Nekem is elkezdett sajnos! :(
amúgy jó, hogy eszembe juttattad! :)
holnap veszek is!
úgyis megint vissza kell vágatni a hajam, már időszerű, legalább hamarabb visszanő. :D
tényleg benéznétek az én kérdésembe is, légyszi! :)
nemrég tettem fel, a Szépség kat.-ban, hogy tudnátok-e jó fodrászt ajánlani Bp.-en.
Évekkel ezelőtt szedtem. Ha emlékezetem nem csal, az nem csak a hajnak, de a körmöknek és a bőrnek is jót tesz a leírtak alapján. Nos, nem volt nálam semmi különösebb hatása.
Kedves "fodrászos" kérdező: én már megtettem ;)
Ha hajnövesztésre akarod használni, akkor biztosan jó, jót tesz a hajnak, bőrnek, körmöknek.
Igazából vitaminokat tartamaz, meg élesztőt, egy olya keveréket, amik külön-külön is jót tesznek.
Egyetlen "hátránya" van csak: a sok B vitamin miatt iszonyatos étvágyat csinál. :)
Hajhulláson viszont nem segít, csak akkor, ha valakinek vitaminhiánytól hullik a haja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!