A ricinus olaj tényleg használ -hogyna kell alkalmazni?
Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy kipróbálom, de nem tudom, hogyna kell vagy hogy egyátalán hatásos e...kérlek segítsetek...:)2011. jan. 4. 21:07
1/5 anonim válasza:
Nekem bevált.:)Kb. 3-4 cm-t nő tőle a hajam,és puha is lett tőle.Két evőkanál ricinusolajat felmelegítek,így könyebben lehet felvinni a hajra.Ha növeszteni akarod akkor a fejbőrbe maszírozd is bele, de ha csak ápolni akkor csak a hajvégekre.A legjobb ha az egész hajadra felviszed.Zacskót húzok rá és egy törölközőt, és hajszárítóval melegítem.2-3 óra is elég h hazsnáljon, de én éjszakára rajta szoktam hagyni,és nagyon egyszerű lemosni.Kétszeri vagy háromszori mosással nem marad olajos. Remélem segítettem egy picit. :)
2/5 anonim válasza:
Én egy hónapja használom, semmi változás nincs a hajamon. 1 centit nőtt, ahogy máskor is. Még 1 hónapig használom, és ha akkor sincs semmi, akkor befejeztem.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Bocsi. Itt a jó link: [link]
Írd be a keresőbe azt, hogy "ricinus", jelöld be a naplócímekben-t és kidob egy csomó naplót. Érdemes olvasgatni őket.
5/5 anonim válasza:
Ez a csíkos pólós módszer szerintem nem pontos, én nem használnám. Amúgy nem vártam csodát, de mindenki annyira odavolt, hogy milyen puha és fényes lett a haja tőle, nekem semmi különbség sincs. Lehet, hogy egészséges hajon máshogy hat? Nekem alapból nagyon puha és fényes a hajam. Nem hiszem, hogy ezen javítani lehet. Csak a növekedés miatt (szkeptikusan) próbálom ki. Sokan itt hiába írják, hogy wow, 5 centit nőtt a hajam, mióta használom, ha ez az idő 4 hónap. Mert akkor egyáltalán nem egy nagy szám. Én nem azért próbálom ki, amiket itt olvastam róla, hanem egy külföldi fórumon írták páran, hogy nekik használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!