Görgős otthoni gyanta kinek hogy vált be?
Figyelt kérdés
lábon, hónaljon illetve pici bajuszt is szeretnék vele gyantázni :S
az ilyenekre gondolok. és mennyire macerás?
2011. jan. 4. 13:43
1/4 anonim válasza:
Nekem sajnos nem vált be - bár nem ugyanezt a márkát használtam. Csak hónalj szőrtelenítésre vettem - de hiba volt, ugyanis a bőröm legfelső rétegét felsértette a gyanta a lehúzás közben, méghozzá elég súlyosan.
2/4 anonim válasza:
Én régebben használtam ilyet. A bőrömnek nem volt tőle semmi baja, szépen le is szedte a szőröket, de elég pepecselős. Eleve sokáig kell melegíteni, és ha kicsit túl melegíted, egyrészt megfogni se nagyon tudod, csak valami papírral együtt, másrészt meg nagyon folyik. Nekem is még a szőnyegben is van belőle pici. Aztán pedig elég gyorsan kihűl, és melegítheted megint. Meg lehet szépen csinálni, de csak ha sok időd van rá és nagyon figyelsz mindenre.
3/4 anonim válasza:
Nekem tökéletesen,semmi bajom nincs vele.Nekem nem folyik:).Ha gyantamelegítőt használsz jó a hőfok is.Én vagy ezt vagy a csokisat szoktam.A felsorolt területekre ideális ahogy a legtöbb gyanta is.A gyantázás módjával szokott gond lenni nem a gyantával,de én ezt ajánlom neked!
4/4 anonim válasza:
nekemis bevált, semmi bajom nemvolt vele, mikróban vagy gázon melegítettem lábasban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!