Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Görgős otthoni gyanta kinek...

Görgős otthoni gyanta kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés

lábon, hónaljon illetve pici bajuszt is szeretnék vele gyantázni :S

[link]

az ilyenekre gondolok. és mennyire macerás?

2011. jan. 4. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nem vált be - bár nem ugyanezt a márkát használtam. Csak hónalj szőrtelenítésre vettem - de hiba volt, ugyanis a bőröm legfelső rétegét felsértette a gyanta a lehúzás közben, méghozzá elég súlyosan.
2011. jan. 4. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Én régebben használtam ilyet. A bőrömnek nem volt tőle semmi baja, szépen le is szedte a szőröket, de elég pepecselős. Eleve sokáig kell melegíteni, és ha kicsit túl melegíted, egyrészt megfogni se nagyon tudod, csak valami papírral együtt, másrészt meg nagyon folyik. Nekem is még a szőnyegben is van belőle pici. Aztán pedig elég gyorsan kihűl, és melegítheted megint. Meg lehet szépen csinálni, de csak ha sok időd van rá és nagyon figyelsz mindenre.
2011. jan. 4. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem tökéletesen,semmi bajom nincs vele.Nekem nem folyik:).Ha gyantamelegítőt használsz jó a hőfok is.Én vagy ezt vagy a csokisat szoktam.A felsorolt területekre ideális ahogy a legtöbb gyanta is.A gyantázás módjával szokott gond lenni nem a gyantával,de én ezt ajánlom neked!
2011. jan. 4. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
nekemis bevált, semmi bajom nemvolt vele, mikróban vagy gázon melegítettem lábasban
2011. jan. 4. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!