Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen jó krémet, szert,...

Milyen jó krémet, szert, arclemosót tudtok ajánlani amivel a homlokomon lévő pattanásokat teljesen eltüntethetem?

Figyelt kérdés
Met már nagyon sok mindent kipróbáltam, garnier,clean and clear. nivea, de semmi sem tünteti el őket teljesen, csak egy kicsivel kevesebb lesz tőlük.
2009. jan. 27. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ezeket a márkákat ajánlottam volna mert nekem ezek váltak be!Szerintem ha használsz arcradirt+arclemosot+tonikot akkor ettől kitisztul az arcod és nem tömödnek el a porusok az ujabb pattanások,miteszerek kialakulásához.Menj el kozmetikushoz ő kinyomkodja neked és kérdezd meg hogy mijen krémet ajánl.
2009. jan. 27. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
sokszor azok a jó arc tisztitók amik nem olyan,,hiresek,,!!!első voltam /bocs a helyesírási hibákért az elözőben/
2009. jan. 27. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a Clan&Clear új szemcsés arclemosója nagyon bevált. Shine Control a neve, zölt tubusban.

Régen szerettem a L'oreal pumpás (kék) arclemosóját, csak óvatosan kell vele bánni, mert szárít nagyon.

Viszont a Clean&Clear ára barátibb, szerintem van annyira jó is, mint a L'oreal és nem szárít, minden nap használom.

Ha problémás a bőröd, tökéletesen ezek nem tüntetik el a pattanásokat, csak tisztítják a pórusokat, és így kevesebb faggyú termelődik.

2009. jan. 27. 22:19
 4/8 anonim válasza:
100%

Nekem a bőrgyógyászaton irtak fel valami(a nevét sajnos nem tudom de ha elmondod mi a bajod biztos hogy tud segíteni.) rázókeveréket és nekem az bevált és nemcsak a homlokomon levő kicsi pattanásokat tünteti el.Kb 1 hete kinött a fejem közepén egy nagy pattanás vagyis nem jött még ki csak piros volt és fájt ha piszkáltam és este bekentem vele és másnp reggelre eltünt.

Az enyém barna üvegbe van és picit csíp ha felkenem.De egy csodaszer.

2009. jan. 27. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
utolsó válaszoló! nincs véletlenül ráírva az üvegre a neve???
2009. jan. 27. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem először menj el kozmetikushoz, kitisztítja a bőröd és utána kezdj el használni vmit rendszeresen. Nekem nagyon bevált az eucerines mélytisztító arclemosó és utána a vichy normaderm arckrém, reggel este. Azóta nagyon szép a bőröm :) ( sajnos ezek elég drága krémek, és főleg az arckrém gyorsan fogy, de ha ennyit rá tudsz szánni, hidd el megéri )
2009. jan. 28. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
a "rázókeverékes" válaszadó! bocsi hogy így írom, így egyszerűbb :) nem a zinerytre gondolsz? nekem olyan van, és beválik! leszárítja a pattanásokat. csak annyi a rossz benne, hogy orvossal kell feliratni.
2009. jan. 28. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Clean and Clear termékekkel tonizálom és arclemosózom az arcom már egy fél éve...Az előtt anyummal az avonból/oriflame-ból rendelgettünk de az nem nagyon hatott!A Clean and Clear-tól sokkal szebb let a bőröm...Csak az a lényeg hogy az arclemosóval minden nap a tonikkal 3 naponta öblítsd le az arcod!HATNI FOG!
2009. máj. 7. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!