11/20 anonim válasza:
ha választanom kéne akkor a második,az első nekem olyan kopottnak és színét vesztettnek tűnik!!!!(hújjogathattok,de ez az én véleményem)
12/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
Irtátok ketten azt hiszem,hogy olyasmi szinű a hajatok,mint az első képen.Leirjátok,légyszi,hogy milyen hajfestékkel festitek?
2011. jan. 3. 14:01
13/20 nebula válasza:
az elso termeszetesebb...de nekem a vadabb voros (2) jobban tetszik :)
14/20 anonim válasza:
Szerintem az első kép, a második képen lévő hajszínnek a kopottabb változata. Mintha pár héttel később készült volna. De lehet nem. Nekem amúgy az első jobban bejön!
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,utolsó:erre én is gondoltam,hisz a két csaj ugyanaz.Lehetséges,hogy igy van. :)
2011. jan. 3. 18:44
16/20 anonim válasza:
A második szebb,igényesebb hatást kelt,a második tényleg kopottas vagy mintha be se fogta volna rendesen a vörös.
A csaj nagyon szép.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi neked is.Szerintem ha befesteném elősször úgyis olyan sötétre fogná be,mint a második képen.Aztán ha kopna lenne olyna szinű,mint az elsőn.
2011. jan. 3. 19:12
19/20 anonim válasza:
mos vettem észre hogy elírtam,de látom így is érted;)bocsesz...
20/20 anonim válasza:
20:55-ösnek-Susan Coffeynek hívják és vmi eszméletlenül nézkiOo
Am nekem az első jobban teccik-mert olyan természetes hatású-a második már tul mű....
11L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!