Szemem alatt sötét folt van még akkor is, ha eleget alszom. Hogyan tüntethetném el?
Figyelt kérdés
Világosabb alapozót használok a szemem alatt, de ha smink nélkül vagyok, akkor csúnya.2011. jan. 2. 20:04
1/3 anonim válasza:
Ezt örökre sztem nem tudod eltüntetni, én is ezzel küzdök, egészségesen is néha hótt betegnek tűnök... mondjuk én szerencsére megtaláltam a tökéletes korrektort erre, és teljesen természetes hatása van :).
2/3 anonim válasza:
A szem alatti foltok elsősorban lehe tugye alvás miatt, de ezt kizárhatjuk, mert írtad, hogy akkor....ezenkívül utal vese-máj betegségére-bajára...vmint arra is hogy gyulladás megy végbe a szervezetedben vagy nem olyan rég ment végbe...nekem is egy orvos monda...sasoltam mint rozi a moziban...de...így van :S
3/3 anonim válasza:
Ha több folyadékot iszol (tizta vizet) az is segíthet.
De van aki ilyen típus, én is pl, de mióta odafigyelek ara, hogy elég folyadákot igyak azóta valamivel jobb lett.
Persze nekem attól ilyen, hogy szinte átlátszó a bőröm, és pl a szemem alatt a kis erek is látszanak és ezek adják azt az öszhatást, mintha karikás lenne. Ezen nem lehet segíteni (de erre még lehet alapozót használni, de ha mondjuk én tökéletes hatást akarnék elérni, akkor kb az egész testem le kéne alapozni úgy ahogy van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!