3 hajszín közül melyik állt legjobban és legkevésbé? (képekkel)
Figyelt kérdés
vörös 1 évig voltam. sötétbarna kb 3 hónapig és most szőke
hány évesnek néztek? kort és nemet írjatok
2011. jan. 2. 19:58
1/20 anonim válasza:
mindenképp a szőke áll a legjobban =) és én olyan 8-19 évesnek néztelek :) jól tippelek?
2/20 anonim válasza:
20 lehetsz kb és szerintem a szőke állt a legjobban. pedig én pont hogy fekete és vörös párti vagyok hajszíneknél :):D
17/f
3/20 anonim válasza:
18-19et akartál írni első, ugye?:Dxd
5/20 anonim válasza:
Szőke illik hozzád a legjobban.Azt,hogy hány évesnek nézlek nehéz megmondani..Vörösen,feketén olyan 19-20nak mondanálak,szőkén 17nek. :D
15/L
6/20 anonim válasza:
Vörös és még idősebbnek is nézel ki azzal a színnel :) 19
7/20 anonim válasza:
20 körülire tippellek, szerintem is a szőke volt a legjobb, de a fekete sem volt rossz. A vörös viszont nem állt túl jól.
21L
8/20 A kérdező kommentje:
3 hónap és 17 leszek :D
2011. jan. 2. 20:13
9/20 anonim válasza:
tényleg a szőke a legjobb :)
a fekete sem rossz, csak ahhoz a szemed ki kéne emelni. :)
10/20 anonim válasza:
Hát ne haragudj,de nekem egyikkel sem tetszel.A szemöldököddel is kezdhetnél valamit,mert így szörnyű.
Ha mindenképp választani kell akkor a vörös...
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!