Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy nyomjam ki? Van egy...

Hogy nyomjam ki? Van egy rohadtnagy pattanás a szám szélén, nagyon fáj! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van a szám szélén egy bazinagy pattanás. De annyira rossz, érzékeny helyen van, nagyon fáj mikor hozzáérek! többször nekifutottam kinyomni, de az akaraterőm nem volt elég nagy ahoz, nagyon, de nagyon fáj.. Esetleg valami módszer? Minden érdekel! Köszi szépen!
2011. jan. 2. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Nyomd ki izomból, 3 mp, utána sokkal jobb lesz, hidd el :)
2011. jan. 2. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Várd meg, hogy fehér legyen a közepe, akkor egy steril orvosi tűvel óvatosan szakítsd fel a fehérség fölött.

Így sokkal kevesebbet kell nyomni.

2011. jan. 2. 16:57
 3/8 A kérdező kommentje:
már fehér, és kilyukasztottam már tűvel. De az a baj, hogy nem középen fehér, hanem a szélén, és nem jött belőle vhogy semmi. Izomból sem megy, mert nem jön ki
2011. jan. 2. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérj meg valakit hogy nyomja ki.:)

Behunyod a szemed és pár másodperc és kész.

2011. jan. 2. 17:50
 5/8 A kérdező kommentje:
ha más nyomja, még rosszabb,még a fájdalommentes is nagyon fáj ha más nyomja. és épp ezaz, nem jön ez ki olyan egyszerűen, pár perce már rohadt erősen nyomtam minden helyen kipróbáltam és még mindig lüktet
2011. jan. 2. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg még nem érett meg rendesen, ilyenkor hiába nyomkodod, csak még jobban begyullad. Inkább kend be valami gyulladáscsökkentő krémmel.
2011. jan. 2. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
fújd le lidokainnal xD
2011. jan. 2. 21:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Sijerült kinyomni,köszönöm
2011. jan. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!