Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen csillogó az orrom?

Figyelt kérdés
Az orrom hegyén (elég nagy részen) nagyon csillogó/fényes a bőröm.. de csak ott, sehol máshol. Kicsit zsírosodik is, de ha letisztítom tonikkal, a bőr ugyanolyan fényes marad. Mit tehetnék? (fiú vagyok, szóval nem sminktipp kellene :D)
2009. jan. 27. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, egy kicsi alapozót szépen elkensz az orrodon és máris nem fog csillogni. Nem ciki ez, senki észre sem fogja venni, hogy alapozó van rajtad! Csak az a lényeg, hogy a bőröd színéhez nagyon hasonló alapozót vegyél. Van olyan, amit direkt a bőr fényessége, csillogása ellen fejlesztettek ki.
2009. jan. 27. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
vannak mattító arckrémek, én is ilyet használok, nekem bevált, nekem is zsíros bőröm van. Garniert szoktam venni
2009. jan. 27. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

vagy kőpúder az is jó megoldá és tényleg nem feltünő:D:D

legalább van olyan srcá aki ezzel is foglalkozik:D

2009. jan. 27. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Hég a hintőpor is megoldás...és azt nem olyan ciki odavinni a pénztárhoz :D

De abból gyakran kell újra felvinni...a púderek tartósabbak...

2009. jan. 27. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

Én épp most készülök kozmetikushoz és/vagy bőrgyógyászhoz, mert már meguntam, hogy egy kiló alapozó és púder nélkül nem léphetek utcára, ráadásul így is félóránként kell púderezni az orromat.

Szerintem érdemesebb elmenni kozmetikushoz, és megpróbálni egy jó arckezelést, pár alkalom után meglátod ér-e valamit. Vagy kérhetsz tőle krémeket, azok tényleg jók és nem kell a csomagolást megfizetned, hanem tartalmaznak hatóanyagokat is.

De alapozót vagy egy kis púdert tényleg használhatsz, attól nem ciki, hogy fiú vagy... pl miss sporty antibakteriális kőpúder. Asszem 800 forint körül van DMben kapható, almazöld és fehér színű műanyag kör alakú dobozban.

2009. jan. 27. 20:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mi annak a bizonyos Garnier mattító krémnek a neve?
2009. jan. 28. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!