Mi lesz a következő hajdivat az emos után? Nyáron milyen hajtrend lesz?
Azt majd megmondják, amikor nyár lesz.
De ne a divatot kövesd, legyél önmagad, az a legdivatosabb!
És neked is jobb lesz egy olyan frizurában járni, amit biztos, hogy szeretsz, mint egy olyanban, amit csak a divat miatt csináltattál.
nem emos, emo.... -.-"
majd ha nyár lesz eldől xD
tippek a www.hajam.hu-n
Az éppen aktuális frizura divatban is meg lehet találni az egyéniséghez illő, "szerethető", "viselhető" hajviseletet! Szóval a kérdés jogos!! Már csak azért is, mert lehet, hogy a kérdező újítani akar, ötleteket vár, vagy keresi az igazit...mármint a tökéletes frizurát! :)
Korábbi, hasonló kérdéseknél azt olvastam, hogy a nagyon hosszú és a rövid haj lesz a divat, átmenet (közép hosszú, vállig érő) nincs. Ez így elég szélsőséges.... De szerintem egy pár (külföldi) sztár, celeb frizuráját megnézed, akkor már látható, hogy mi a divat, vagy mi várható nálunk is...
igen tehát az előző válaszolónak igaza van mert a sztárok haja vagy rövid vagy hosszú
tehát szerintem itt is ki fog menni a vállig érő haj
szerintem viszajön a hullámos haj de az olyan amit a "sztárok" hordanak ami be van sütve
a nyári hajtrend :
hosszú egyenes haj
divatos hajszín :
világosvörös, hidrogénszőke
Emos nincs csak emo de ezt már mondták -.-
Jah és ez nem divat.. vannak akik divatból csinálják de azokat röhgik ki :\
Épp ezaz...-.-" Sok hülye póózzeR...-.-O_o"
+Most diwatba jött a csőnadrág... :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!