Milyen hajformázód van? (Fajtája). (göndörítő, egyenesítő, hullámosító. ) Bövebben lent.
Nekem Remington hajvasalóm van, a fodrászomtól vettem, nagyon jó minőségű és a hajam is gyönyörű, nem törik, pedig minden mosás után egyszer kivasalom, ha épp egyenesíteni szeretnék.
Ha göndöret szeretnék akkor pedig becsavarom, sima illatszerboltban vettem szivacsos hajcsavarót, ez rövid loknikat csinál, de van rendes csavaróm is, ez nagyon szép nagy hullámokat csinál.
A vasalóhoz alfaparfos hővédőm van, így nem lesz baja a hajamnak, ez drága dolog, de ha nem fújom be vele, akkor törik és a töredezett haj nagyon csúnya. Az alapszíne a hajamnak sötétszőke és világosszőke melírok vannak benne, de ugyanúgy nő, hátközépig ér, szóval szerintem csak annak teszi tönkre a haját, aki nem tartja be a szabályokat, hogy mindig csak frissen mosott hajat vasalunk és legközelebb is csak következő mosás után, szóval két mosás között nem, és mindig hővédőt használunk.
Én használok rá még alfaparfos hajvégápoló olajat meg van még egy ilyen mosás utáni balzsamom, ezzel kell befújni még vizesen, ez is alfaparos, régen krémem is volt. Ezekkel vigyázni kell, mert ha túl sokat teszel belőle, akkor nagyon zsíros hatást kelt, de egyébként a festett és igénybevett hajat ápolni kell és akkor nagyon szép lesz :)
Előző hozzászóló te vmi alfaparf ügynök vagy?:)
Na jó, csak vicc volt:) De annyiszor leírtad h nem lehetett kihagyni:)
Am én is vasalom a hajam rendszeresen, minden mosás után. igaz én nem használok ilyen hővédős cuccokat, csak balzsamot szoktam minden mosás után. Vagy ha kicsit törik a hajam akkor pakolásként felkenem a balzsamot és rajtahagyom tovább, mondjuk 30-40 percig, meg teszek egy törölközőt a fejemre, hogy melegebb legyen. De nem nagyon szokott törni. Legalábbis nem a vasalás miatt, nekem előtte se tört jobban mint most, pedig másfél éve rendszeresen vasalom.
Ha már itt vagyunk, megkérdezhetem, hogy egy ilyen hővédő spray kb milyen árban van. Mondjuk egy olyan középkategóriás? Egy ideje gondoltam már rá h ki kellene próbálni, de még nem vettem.
Amúgy sztem a hajvasaló a legjobb, azzal lehet göndöríteni is meg vasalni is, sőt ha ilyen cserélhető laposat veszel akkor kreppelni is. Amúgy sztem a lényeg, hogy kerámialapos legyen, gyorsan melegedjen, meg hogy kb olyan 200°C körülre melegedjen. Az enyém is Remington, nemrég kaptam, azt hiszem 6000 Ft volt, de egy álom. előtte vmi nevenincsem volt amin a max hőfok 25 fok volt. képzelheted hányszor kellett áthúzni mire kivasaltam. Ezzel meg egy húzás és kész.
Neeem, csak a fodrászom alfaparfot használ és mindig tőle veszem ezért van annyi :D
Csak az azonosítás végett írtam le,hogy milyen, mert vannak nagyon rossz minőségű krémek meg spray-k, de ezekre sosem volt panasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!