Van valami hullámosító/göndörítő sampon ami nem túl drága?
Figyelt kérdés
Egyenes hajam van, és azt szeretném megtudni, hogy van-e valami viszonylag olcsó hullámosító sampon. Tudok mindenféle ilyen hajgöndörítő spray-kről, de én konkrétan sampont keresek... Tudom, hogy ha van is [mármint én nem tudok ilyenek létezéséről, de eddig nem is nagyon kerestem : D], akkor se lehetnek túl hatásosak, de azért jó lenne :] Légyszi, ha van tippetek írjatok^^
13/L
2010. aug. 8. 10:44
1/7 anonim válasza:
sztem nincs olyasmi, vegyel olyan hajhullamositot
2/7 anonim válasza:
Háát ilyenről még én sem hallottam:O
De ha van olyan göndörítő spray, akkor leírnád nekem, hogy mik vannak?:) Csak 1-2-t, mert érdekelne nagyon...:)
3/7 A kérdező kommentje:
2.nak:D
Studio Line hajgöndörítő spray-1000 FT
Loreal-tól a Hot Curl Spray (nemtom mennnyibe kerül)xD
ha eszembe jut még vmi akkor írok:D
2010. aug. 8. 11:27
5/7 anonim válasza:
De ezek is inkább arra jók, hogy ha alapból legalább hullámos a hajad, kicsit rendezettebbé teszi (esetemben csak zsírosnak tűnik tőle), vagy ha göndörítesz, talán tovább megmarad, ergó semmi értelme. Jó lenne, de ha ilyesmit akarsz, dauer, amit meg ugye nem javaslok. Sajnálom, marad a csavargatás.
6/7 anonim válasza:
én tony&guy hajgöndörítő spray használok. nagyon jó!!
7/7 anonim válasza:
wííí köszönöm majd kipróbálom:)(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!