Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett platinaszőke hajra...

Festett platinaszőke hajra valami jókis sampont tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon megviselte a hajamat a festés és szálkás,meg töredezett lett.Mondjuk rengeteg sampont meg balzsamot kipróbáltam ,eddig a legeredményesebbnek talán a loreal méhpempő bizonyult..de nemtudom..már az sem az igazi..
2009. jan. 26. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Én Nivea szőke hajra való sampont használok balzsammal!Ezen kívül minden hajmosás elött olivaolajos pakolást alkalmazok!
2009. jan. 26. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Használd csak az Elseve méhpempőset, én is azt használom, szerintem nagyon jó.Amíg nem volt méhpempős a sima sárgát használtam. Nekem is extra száraz hajam van (melíros, szőke). Szerintem a paletta összes samponját (Pantene, Fructis, Herbal Essece, Gliss Kur...) kipróbáltam már, de mindig visszatérek az Elseve-hez. Nekem ez vált be a legjobban. A fodrászom is ezt dicséri a legjobban, pedig ő csak a Wella cuccokra esküszik. A Gliss Kur sem rossz, használd a folyékony permetezős hajbalzsamját, én azt használom, hajszárítás előtt a nedves hajra permetezed, nem kell kiöblíteni. Van belőle többféle, de gyakorlatilag mind száraz hajra van.
2009. jan. 26. 17:47
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor azthiszem változtatás nem lesz.Marad a méhpempő!amíg csak vmi extra túldrágított sampon nem csábít el:)...de kétlem.Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 28. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!