Ciki ha egy 14 éves fiú vasalja a haját?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 11:38
11/22 anonim válasza:
A divat még nem jogosít fel senkit arra, hogy hülyét csináljon magából. Vagy ha mégis ez a célja, akkor ne divatból tegye.
12/22 anonim válasza:
Igen, az. Egy férfi (jó, fiú) ne vasalja a haját, viselkedjen korának és nemének megfelelően. Nagyon kiábrándító, ha egy pasi lányos. Legyél ápolt, adj magadra, de azért ne vidd túlzásba.
13/22 A kérdező kommentje:
Igazából azért akarnám kivasalni, mert a füleim nagyon "szétállnak" és ha kivasalnám akkor lenne a fülemen haj és nem annyira látszódna... :S
2010. dec. 30. 11:57
14/22 anonim válasza:
11.46-os vagyok..nekem pl. öcsém vasalja a haját.és nagyon nem bu.zis(: nemis divatbol csinálja, csak neki mindig összevissza áll a haja és mikor kivasalja jo..hát szerintem akkorse gáz de kinek mi:D
15/22 anonim válasza:
Érdekes, amíg el nem kezdődött ez a hajvasalózós buzulás, senkit nem zavart a göndör/hullámos/összevissza álló haja, mióta kitalálták már szinte bűn nem egyenes hajúnak lenni. Szánalmas a divat, mint mindig. Mellesleg attól még, hogy divat, nagyon sok embernek retardáltan áll. Ja és nagyon káros is,de hát az kit érdekel, ha trendi ugye...
16/22 anonim válasza:
Nekem tetszenek a göndör hajú fiúk... és szerintem még sokaknak.
A hajadat meg növeszd le, és akkor eltakarja a füled.
17/22 anonim válasza:
Nekem hullámos lenne amúgy a hajam, de megtanultam egy egész jó fazont vágni magamnak, és olykor zselézem is. Javaslom nézegess körbe a neten, biztos vannak még jó frizurák, amik előnyösek lehetnek a számodra.
19/22 anonim válasza:
Srácok! Sokkal gázabb hogyha nem törődtök a külsőtökkel. Ha magadnak és a társaságodnak jobban bejön az egyenes haj akkor rajta. Légy magabiztos, mindig van néhány ember aki valamit ellenez rajtad, szal ez olyan mint felvenni egy...Csőgatyát mondjuk.
20/22 anonim válasza:
Előző voltam...
Persze ez csak és kizárólag akkor igaz ha jól áll, és/vagy a környezetednek, és/vagy de elsősorban neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!