Biovanne plus kapszulától gyorsabban fog nőni a hajam?
Biovanne, Revalid,...stb...ilyenek egyátalán enm segítenek..ezek ilyen átlag vitaminok amikre rámondják, hogy erre jó szedd be, közbe elég, ha veszel egy sörélesztő tablettát abba több gyógyanyag van mint azokban. A biovanne, hízlal, főleg annál aki nagyon hajlamosrá, de azonóknál is szokott akik nem. A revalid csak egy átlag vitamin. Annyit meg egésznap is beviszel.
Nekem egy orvos mondta, hogy beetetik az emberekkel, pedig semmi értelme. Én is próbáltam és mondta hogy a sörélesztőt szedjem...és Bánfit is használok persze...azóta olyan dús a hajam hogy ...szinte 3-szorosa mint azelött és 2 hónap alatt 3 centit nőtt.
Semmi értelme , hogy kidobd a pénz azokra a szarokra. Hidd el...de végülis te tudod.
Boldog Új Évet!
Sörélesztő az olyan mintha élesztőt ennél, csak ebbe még van vas meg meg meg az. Amúgy én 700ft.-ért vettem 3 hónapra elegendőt. Mingyárt elfogy, de én nem bántam meg.
És a Biovanne a legszarabb, mert olyanokkkal van tele ami nem is jó annyira, nekem is orvos mondta :S. Meg a gyógyszertáros is. Lady Bánfit kell egyébként venni, mert az a legjobb a sörélesztő mellett...nekem 1 hónapban megvan 1200ft.-ból...vagyis jobban mondva a Bánfit 500.ft-ért veszem...a sörélesztő meg 3 hónapig jó.
Boldog Ú Évet Mindenkinek !!! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!