Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Biovanne plus kapszulától...

Biovanne plus kapszulától gyorsabban fog nőni a hajam?

Figyelt kérdés
tudom sok ilyen kérdés volt már, de azokra elég kevés válasz érkezett... a fodrászom iszonyuan vágta le a hajam és szeretném ha minnél gyorsabban megnőne. segit ebben a biovanne plusz?
2010. dec. 29. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Én amikor szedtem, nem igazán nőtt tőle, csak egészségesebb lett. A kovaföld kapszulától viszont állítólag sokaknak nagyon nő, én is most fogom kipróbálni. :)
2010. dec. 29. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Biovanne, Revalid,...stb...ilyenek egyátalán enm segítenek..ezek ilyen átlag vitaminok amikre rámondják, hogy erre jó szedd be, közbe elég, ha veszel egy sörélesztő tablettát abba több gyógyanyag van mint azokban. A biovanne, hízlal, főleg annál aki nagyon hajlamosrá, de azonóknál is szokott akik nem. A revalid csak egy átlag vitamin. Annyit meg egésznap is beviszel.

Nekem egy orvos mondta, hogy beetetik az emberekkel, pedig semmi értelme. Én is próbáltam és mondta hogy a sörélesztőt szedjem...és Bánfit is használok persze...azóta olyan dús a hajam hogy ...szinte 3-szorosa mint azelött és 2 hónap alatt 3 centit nőtt.

Semmi értelme , hogy kidobd a pénz azokra a szarokra. Hidd el...de végülis te tudod.

Boldog Új Évet!

2010. dec. 29. 21:21
 3/6 A kérdező kommentje:
jajj ne most megijjesztettél, már megvettem és el is kezdtem szedni:( mindegy ezt az adagot már elhasználom, de erről a sörbigyórol:) tudnál még irni? hol lehet kapni, mennyibe kerül, milyen készitmény?..
2010. dec. 29. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Sörélesztő az olyan mintha élesztőt ennél, csak ebbe még van vas meg meg meg az. Amúgy én 700ft.-ért vettem 3 hónapra elegendőt. Mingyárt elfogy, de én nem bántam meg.

És a Biovanne a legszarabb, mert olyanokkkal van tele ami nem is jó annyira, nekem is orvos mondta :S. Meg a gyógyszertáros is. Lady Bánfit kell egyébként venni, mert az a legjobb a sörélesztő mellett...nekem 1 hónapban megvan 1200ft.-ból...vagyis jobban mondva a Bánfit 500.ft-ért veszem...a sörélesztő meg 3 hónapig jó.

Boldog Ú Évet Mindenkinek !!! :P

2010. dec. 30. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:
na akkor kipróbálom:) még csak annyi h hol lehet kapni ezt a sörélsztőt? gyógyszertár?
2010. dec. 30. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban érdemesebb. :)
2010. dec. 30. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!