Szemöldököt lehet festeni rendes hajfestéket?
Én a barátnőm szemöldökét is szoktam szőkíteni rendes hajfestékkel, és magamnak is festettem már hajfestékkel, nem gázos.
Attól függ, mennyire szeretnéd erősre a színét, én rendesen 30-35 percig rajta hagyom a hajfestéket a szemöldökömön. Anyám, akinek alig látszik a rendes 10-15 percig szokta rajta hagyni a sötétszőke színt, szóval attól függ, mennyire szeretnéd sötétre. Amúgy nehezebb világosítani, mint a hajat. És jobb, ha megkérsz valakit, mert a festék a bőröd is befogja. Én pici rúzsecsetet szoktam használni (persze azzal nem rúzsozok többet).
Remélem, segített.
Szerintem akárcsak a hajnál, itt is nagyon szépen látszik, hogy éppen mennyire szívta le. Addig hagyd rajta, amíg nem lesz elég szőke. Persze egészséges korlátok között... ha nem szívja le, azért ne hagyd rajta 2 órát. :) Csak figyeld, hogy éppen hogy áll.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!