Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bajuszgyanta után most mit...

Bajuszgyanta után most mit rakjak rá? Kifog sebesedni?

Figyelt kérdés
Anyu délután lesezdte a bajuszomat.Mert nagyon zavart (nemvolt nagyon szembetűnő de nem éreztem jól magam) Amit az ő kozmetikusa aott gyanta utáni krémet,hogy ne pattogjon ki azzal bekente.Azóta már 2× belett kenve.Pár helyen eléggé bepirosodott.Mit kenjek rá?Neogranormon?Holnap nagyon fog látszódni?Sebes is lehet?:( (14/L)
2009. jan. 25. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem égette meg a bőröd nem lesz sebes. Bekenheted Neogranormonnal is bár nem a legjobb, mert hámosít. Ha van otthon körömvirág krém inkább azt kend rá.
2009. jan. 25. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző: ha szakszerűen volt gyantázva, holnapra már nyoma sem lesz. (Persze függ a bőrtípusodtól is)
2009. jan. 25. 19:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Megnyugodtam.Nem égette meg mert nem érzetem, hogy forró lenne.(: Köszi mégegyszer és bocsi ha vmit rosszul írtam le :S
2009. jan. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!