Hamvasra fogó szőke hajfestéket tudtok? Sötét barna sok sárga pigmentet tartalmazó hajam van, de eddig még mindig sárgás lett.
Én 1 éve festem szökére a hajam de én is rézvörössel kezdetem eléggé sötét barnát vettem ezért nagyon csunya szine lett legalábbis nekem nem tetszett!!!Aztán kezdtem egyre világosabbal hamvas szinűre! attol szürke lett és akk rátaláltam a legjobbra maiben szőkitopor van csak belekell kavarni a festékbe és jo lesz nekem is azota szép egyenletes szöke a hajam és ha ez sikerül probálkozhatsz a hamvas szőkével is mert normálisan fog már rajta látszani megmutatom meglyik a legjobb szin!!Ez volt a legelsö amit felkenettem [link]
Ettöl rézvörös lett!!:S:S
Nekem ez jött be
szia
hamvasitó sampon tökéletesen bevált nekem
A szőkítőpor benne van a dobozban, vagy azt úgy kell mellé venni?
A hamvasító sampon nekem nem jött be. Ahol amúgy is világos volt a hajam, ott szürke lett, ahol meg nem szívta ki rendesen a festék, ott a sampon semmit nem ért.
Igazából valami természetes szőke színt keresek, a hamvasat csak azért írtam, mert elvileg a hamvas színek fogják le a legjobban a sárgás pigmenteket, csak nekem nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!