Normális, hogy 20 év felett is, (tiniknek készült) pattanás elleni termékeket kell használnom?
Figyelt kérdés
Egy sima hidratáló sajnos nem elég, olyankor előjönnek a pattanások.2010. dec. 27. 16:27
1/7 anonim válasza:
miért ne lenne normális?
ameddig szügséged van rá és úgy érzed, hogy használ nem probléma.
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen,ilyen a bőrtípusod.
3/7 anonim válasza:
Nem!Lehet genetika,étkezési probléma,belgyógyászati esetleg gyulladás.Vagy egy rejtett gyulladásos góc a szervezetben akár egy rossz fog is.
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ha ez genetika, akkor normális. Azon nem lehet változtatni..
2010. dec. 28. 12:08
5/7 anonim válasza:
Na igen,csak kevés az esélye.Nem tudom,hogy láttál-e már idősebb nőket pattanásokkal?Mert én 15 éve vagyok kozmetikus,de még nem találkoztam vele.
6/7 A kérdező kommentje:
És mit javasolnál? Te milyen termékekkel dolgozol?
2010. dec. 28. 13:35
7/7 anonim válasza:
Alapos tisztítást,radírozást,hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsd.Ne használj túl szárító termékeket,mert még vízhiányos is lesz.Inkább agyagtartalmú maszkokat vagy teafásat.Az ichtiolos maszkot használom ilyen bőrre.A krémed legyen hidratáló inkább könnyű,gél állagú.Nézd át az étrendedet.Volt olyan vendégem aki szotyizott,iszonyú sok,gyulladt pattanása lett.Miután mérsékelte szebb lett a bőre is.A pattanásos bőrt genetikailag nem öröklöd, az életmód van nagy hatással rá.Így értettem.Ha küldesz emailt,megírom a honlapom elérhetőségét,oda rendszereztem a különböző problémákat cikkekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!