Mitől ilyen a körömágyam? Mit lehet ellene tenni? Képpel.
Figyelt kérdés
Annyira száraz, folyton ilyen szálkás. Kézkrémmel kenegettem, de nem sokat segített. Amúgy a kezemen is ilyen száraz a bőr. Többet kéne innom, vagy mit tegyek?
17/L
2010. dec. 27. 14:51
1/6 anonim válasza:
ez lehet, valamilyen betegség. Menjel egy bőrgyógyászhoz, de sztem egy háziorvos is sokat segíthet már, max beutal valahová
2/6 anonim válasza:
Néha nekem is ilyen és ennek a legfőbb oka a szárazság, de ha ideges vagy és piszkálod, attól is lejöhet a bőr. Vágd le a körmöd szélén a bőrt teljesen és kend be körömvirágkrémmel. Fontos, hogy ezután ne piszkáld. 1 hét és teljesen elmúlik. Most, hogy levágtam én is már nekem sincs :)
4/6 anonim válasza:
lehetséges, hogy a körömlakkot nem bírja a körmöd.
a körömlakkosnál lehet kapni különböző olajakat, amit kifejezetten ilyen problémákra terveztek. Ügyelj, hogy ne körömre kenős kálviulot vegyél rá, hanem kifejezetten körömágyra-bőrre készített olajat. Továbbá a lenőtt bőrt távolícsd el és ha akkor sem jön rendbe először manikűrös véleményét kérd, ha meg az sem segít, akkor bőrgyógyászét.
6/6 anonim válasza:
nekem is ilyen és annyira utálom annira igénytelenül nézek ki :'((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!