Aki magának szokott gyantázni (mindenhol), nem túl bonyolult? holnap veszek gyantát, nem az instantot (:D), hanem a folyóst, azért még beszélek a kozmetikusommal, de mégis.
Nekem nem az:persze könnyebb elő rántani a borotvát,vagy az epilátort,de mondjuk szerintem az epilátor fájdalmasabb,mert a gyanta csak 1 pillanatig fáj,az epilátor meg addig,amíg nem végzel vele.A borotva nálam meg szóba se jöhet,mert már fél-1 nap után elkezdenek nőni a szőreim.A fene esne beléjük:D
Én tescoba vettem ilyen görgős gyantát 500 Ft-ért,hozzá vettem még textilcsíkokat 300 Ft-ér,meg lemosó textilt,60 Ft 1 db a rossmannba.A gyantát a mikróban felmelegítem,felkenem,rá a textilcsík,egy rántás,és kész is.Utána át törlöm az olajos kendővel,meg egy kis szappanos vízzel.A lábszáramat kb.1 hónapja gyantáztam le,és most is alig van rajta 1-2 pihésebb szőr,szóval nagyon jó:)
köszönöm szépen!
mondjuk nekem elég nagy a fájdalomküszöböm, de az epilátor tényleg állatkínzás.
akkor hülyeség, hogy én 1500 ft-os gyantát akarok venni? 2 használatra elég, és csokiilatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!