Az elektromos borotva mért nem borotválja le az arcomat?
Figyelt kérdés
Vettem egy Braun elektromos borotvát(direkt kicsit jobbat, hogy használható legyen) és gyaklag semmit sem ér.. Ha hosszabbra hagyom(2-3 mm), ha rövidebbre(még borostának mondható) tök mindegy, egyszerűen nem vág semmit.. Vmi magyarázat/ötlet?? Száraz bőrön, hab nélkül próbáltam(habbal érdekesnek találom az elektromosat, de gondoltam ideírom:)))
Köszi a válaszokat!!
2010. dec. 25. 18:07
1/1 anonim válasza:
Expasimnak is ugyanez volt a problémája és szerinte az volt az ok, hogy egyrészt elég erős szőrszálai vannak, másrészt úgy nőnek, hogy rásimulnak az arcára és így nem tudja őket elkapni a borotva.
Hagyományossal azért megy jobban, mert ugye ott a hab eleve felemeli a szőrszálakat.
Lehet, hogy nálad is ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!