Női elektromos borotva - hálózati létezik még?
Nagyot csalódtam a töltős Brown női borotvámban - mindössze két évet bírt ki, majd az akuja tönkrement - fél éves használat után egyre több időt volt töltőn, gyakran két napig, és kb. tíz percig működött, ami nem volt elég.:( Kínszenvedés volt a szőrtelenítés, soha többet aksi!
Ki volt az az őrült, aki kitalálta, hogy aksival működjön a borotva? Biztos férfi, vagy egy gyér szőrzetű nő lehetett. Hálózattal működő (klasszikus) úgy tűnik, már forgalomban sincs, vagy nagyon ritka. Vacak érzés, mikor az egyik lábad szép sima, a másik szőrös - de a borotva lemerült.
Nem érdekel, hogy egy női borotva rózsaszín, vagy hupilila, az a lényeg, hogy bármikor elő lehessen kapni, és üzemeltetni.
Ha tud valaki olyan helyet, ahol lehet kapni hálózattal működő női borotvát (10000 Ft-ig), az írjon!
Köszönöm a válaszokat! Végül is megoldódott, férfi borotvát vettem, Phillyps-et, természetesen hálózatit - és szuper! Tükörsimává varázsolja a bőrömet, sokkal simábbra, mint az előző női borotvám. A pajeszvágó részével meg a hosszabb szálakat (hónalj, intim terület) is le tudom szedni.
Ráadásul valamivel olcsóbb is volt, mint a női borotvák - bár nem rózsaszínű - de nem szoktam a borotvámat mutogatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!