Nagyon durva lenne ha befesteném a szőkésbarna hajamat feketére?
Figyelt kérdés
Szőkésbarna hajú lányból egy csomó van...meg a hullaszínű fejemhez a szőkésbarna olyan ronda2009. jan. 24. 19:28
1/8 anonim válasza:
Szia! Ha nagyon fehér a bőröd, akkor a fekete nem fog jól állni. Én sem hittem el, de saját tapasztalat, hogy a fekete csak annak áll jól aki kreol bőrű vagy rendszeresen szoláriumba jár.
2/8 anonim válasza:
jah durva, de ez csak az én véleményem, lehet neked jol állna, nem tudom! elsőnek inkább hajszínezővel próbáld meg ,ha nem tetszik azt ki tudod majd mosni!majd ird meg hogy mi lett!
3/8 anonim válasza:
Jó lenne tudni, milyen színű szemed van. ha mondjuk zöldes, egy szép meleg, világosabb gesztenyebarnát tudnék neked elképzelni.
mivel nagyon sápadt vagy, a feketétől úgy néznél ki, mint vmi igénytelen goth halálmadár...
4/8 anonim válasza:
Nekem is fehér a bőröm és szőkésbarna a hajam szőke melírral. Semmi gondom nincs vele. Lehet, hogy szőkésbarna hajú lányból egy csomó van, de belőled csak egy. Ezt használd ki.
5/8 anonim válasza:
szerintem feher borrel is gyonyoru lehet a fekete haj.Nagyon elegans, de tenyleg nem mindenkinek all jol. Ott van peldaul Dita von Teese, hofeher a bore es fekete a haja.
6/8 anonim válasza:
Ott van bashunter :D A dotában . Szerintem egy kicsit azért ő is fakó és hogy megy neki a fekete szín... :D
7/8 anonim válasza:
Szia! Azt nézd meg hogy meleg vagy hideg árnyalatú a hajad-bőröd-szemed. Tehát sárgás vagy rózsás.Mert ha meleg árnyalatú vagy,akkor nem fog a fekete jól állni,csak ha "hideg" vagy.Bocs,ezt máshogyan nem tudomirni...:D
8/8 anonim válasza:
Én eredetileg sötétszőke vagyok, kék szemmel, de feketére festem, és mindenki szerint ez jobban áll! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!