Tényleg van 4 éves tetoválás? Mennyire árt a bőrnek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 00:16
1/21 anonim válasza:
Ha tetoválást akarsz csináltatni, akkor egész életedre szólót csináltass, ne csak időszakosat.Ne játssz a színekkel.
2/21 anonim válasza:
Mellesleg hol láttad ezt a 4 éves tetoválást?Tudsz mutatni egy linket?
3/21 anonim válasza:
a cikk engem is érdekelne :) gondolom drágább, mint a rendes tetkó...
4/21 A kérdező kommentje:
apukám mondta meg itt olvastam egyszer 1 válaszban vala kinél de már nem emlékszem h milyen kérdésre írtak ilyet... amúgy apukám azt is mondta hogy 10 éves tetkó is van azért gondoltam a 4 évesre mert lehet hogy megunnám...:s ha meg nem akkor megcsináltatnám örökre ennyi...:D de már megfogom kérdezni egy tetoválós üzletben :)
2010. dec. 25. 20:20
5/21 anonim válasza:
ha okosabb lettél, mint mi, akkor kérlek oszd meg velünk is:D
kösziii
6/21 anonim válasza:
Jobb szerintem ha egy tetováló üzletbe nem mész ilyennel.Mert rosszabb esetben egy gyökérnek néznek, jobb esetben úgyis azt fogják mondani hogy rendes tetkót csináltass.
7/21 A kérdező kommentje:
gyökérnek tuti nem néznének mert a nővérem volt osztilyáé az üzlet... szal..:D am majd megírom hogy mi lett a válasz
2010. dec. 25. 22:20
8/21 anonim válasza:
Na, most engem is kíváncsivá tetté :D
9/21 anonim válasza:
Én is várom a választ.
És sminktetováló festékkel nem lehet máshová tetováltatni?
10/21 A kérdező kommentje:
sztem lehet meg kérdezem majd azt is csak legyen időm elmenni de elmegyek nemsokára csak túl elfoglalt vagyok :S mihelyst lesz szabad időm elmegyek és megkérdezem mind2-őt és majd megírom komiba hogy mit mondtak :)
2010. dec. 28. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!