Képződhetnek új anyajegyek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 23:23
1/9 anonim válasza:
Hát persze! A kor előrehaladtával egyre több. Nézd meg, hogy a kisgyerekeken alig van, az idősebbek meg sokszor tele vannak velük.
2/9 anonim válasza:
Igen:(
Az újak nagyon élénk színűek.
3/9 anonim válasza:
Igen.Nekem például sehol sem volt anyajegyem most meg van 3 is de szerencsére picik.De szerinem addig jó míg nem nagy és szörös (mert van olyan ismerösöm is)de ez mellékes...
4/9 anonim válasza:
4-5 évesen alig volt anyajegyem és ahogy nézem a képeim minden évben kb 5 millióval több van. (képletes az 5 milla, de rengeteg van már rajtam)
20/N
5/9 anonim válasza:
sajnos ez tényleg igaz....UTÁLOM ŐKET!!!!!!!!
6/9 anonim válasza:
igeeen (de nem igazságos)
Nekem tavaly decemberben nőtt egy a köldökömön, most meg a gyűrűsujjamon :((((
18L
7/9 anonim válasza:
én úgy tudom a napozás és szolizás hatására fejlődhetnek ki újak, és általában ezek hatására is változnak meg a meglévők. van olyan, hogy egy sima anyajegy közepén el kezd nőni egy másik, amelyik általában már kidudorodik.
8/9 anonim válasza:
17 evesen is keletkezhet anyajegY?
9/9 anonim válasza:
Anyajegy amíg élünk, addig keletkezhet rajtunk. Napsugárzás hatására fejlődnek pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!