Szerintetek Tolvai Reni haja jó? Ti csináltatnátom magatoknak ilyet?
2010. dec. 22. 20:44
1/11 anonim válasza:
nekem a színe nagyon tetszik :) mondjuk fazonra is, csak én nem tudnék magamon ilyet elképzelni, mert elég pufi egy fejem van és szerintem nem menne hozzá :D:/
3/11 anonim válasza:
Nekem először nem tetszett, de most már igen:)
4/11 anonim válasza:
Semmi extra. Nem csináltatnám magamnak ilyenre.
5/11 anonim válasza:
én se csináltatnék magamnak ilyet
6/11 anonim válasza:
Rajta tetszik. Magamon nem tudnám elképzelni. Arról nem beszélve, hogy elég gyakran kell fodrászhoz járni, hogy ez a frizura így is maradjon (hossz, fokozat, stb.)
7/11 anonim válasza:
Nagyon jó a fazonja a hajának.
De: szerintem Reninek a barna haj sokkal vagányabb volt, jobban illett az ő stílusához. Nem kellett volna belőle szőke 'cicát' csinálni.
18/ szőke lány :)
8/11 anonim válasza:
Reninek nagyon jól áll, sokkal jobb mint a barna, azzal olyan háziasszonyos volt, most meg igazi bombázó, de nem az a plázacica-típus, szóvaé nagyon jó ez a haj neki! Magamnak nem merném bevállalni, mivel az én hajam nem ilyen egyenes, így minden nap vasalni kéne, ami ugye a szőke hajnál nem nyerő... (én is szőke vagyok)
10/11 A kérdező kommentje:
12:55-tel értek egyet:sztem is "háziasszonyos"(XDDD)volt,de ez a szőke,rövidebb haj ez tök jól áll neki és így szexibb kinézetet ad neki.
De köszönöm mindenki véleményét!
2010. dec. 23. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!