Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a pattanásaimmal?

Mit kezdjek a pattanásaimmal?

Figyelt kérdés
Csak a homlokomon vannak, (nincs frufrum), nem olyan vészes, de engem nagyon zavar.Szedek fogamzásgátlót,(2 hónapja, úgyhogy már rendbe kellett volna tennie a búrámat)Folyamatosan méregtelenítek, gyógyteákat iszom(zöld , csalán, borsmenta)rengeteg gyümölcsöt, zöldséget fogyasztok, kerülöma zsíros kajákat.B-komplexet is szedek, elég hosszú ideje.Külsőleg ápolom a bőröm, nem vagyok türelmetlen, elég időt hagyok a kozmetikumoknak, hogy "bizonyítsanak".Fogkrém, illóolajkeverékek(teafaolaj, borsmenta), citrom, kamilla, ezerféle híres-nevezetes "csodakozmetikum" , Aknesol, Zynerit(ezeket bőrgyógyász írta) semminek nincs különösebb hatása.Pedig a Zynerit egy ideig tökéletesen bevált, de mára hatástalan.Mi a jó eget tehetnék még, ha úgy néz ki, nem is hormonális, és nem helytelen életmód eredetűek ezek a rohadt ragyák?!
2009. jan. 22. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ezért szeded a fogamzásgátlót, akkor sürgősen állj le vele. Legnagyobb hülyeség egy még be nem állt hormonrendszerbe hormonokkal belepiszkálni.

Nem hormon készítmény, de jobban beválik: Roaccutan.

Szaunázz, vegyél sötélesztől.

Stressztől is kijöhetnek, ill. menszesz előtt és alatt még inkább.

2009. jan. 22. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a Roaccutant nem ajánlanám...tesóm is azt szedte folyamatos kivizsgálás mellett, de azóta még súlyosabb bőrbaja van(azt mondták, hogy a viszgálat nem mutatta ki, hogy neki az A vitamin nem jót,hanem rosszat tesz)Nekem is durván pattanásos volt a bőröm és sokmindent kipróbáltam, nekem az Aknesol+Aloe Propolis creme a FLPtől. Egyik barátnőmnek homeopátiás gyógyszerek segítettek, de természetesen szakorvos adta neki(ő tudja igazán, h miből mennyit, otthon nem érdemes nekiállni)
2009. jan. 22. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elöttem szólokkal.Menj el kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz ha nagyon vészes
2009. jan. 23. 07:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Említettem a szövegben, hogy néhány készítményt bőrgyógyász írt fel, s azok sem használtak, csak a zynerit eleinte. Első válaszolónak:természetesen a fogamzásgátlót nem a pattanásaim miatt szedem!nem őrültem meg.A Roacuttan(nem tudom hogy írják) úgy tudom nagyon erős gyógyszer, csak súlyos esetekre írják fel(az enyém pedig nem az, de elég zavaró)és csak és izárólag FOGAMZÁSGÁTLÓVAL együtt.Azért hangsúlyoztam ki, mert ez viszont olyan eset, amikor nem kellene feltétlenül, csak azért írják fel kötelezően a készítmény mellé, hogy véletlenül se essen Roa. szedése alatt teherbe az illető, mert úgy tudom eza gyógyszer rendelleneséget okoz.
2009. jan. 23. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen a Roaccutan mellett védekezni kell.

Vérvizsgálat kell előtte és minden 3 hónapban legalább egy vérkép. Nekem azonban az összes pattanást letakarította és nyálkahártya + bőrszárazságon kívül semmit nem okozott.

2009. jan. 23. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
A Zyneritet rá is van írva, hogy 12 hétih kell használni, és végleg megszűnik minden, miért nem kitartóak az emberek egy picit?
2009. okt. 29. 09:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Több mint 12 hétig használtam Zyneritet, el is múltak, de visszajöttek..szóvl esetemben ez nem volt végleges megoldás!
2009. okt. 30. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!