Átváltsak a gyantázásra?
Figyelt kérdés
Eddig magam borotváltam le a szőrt, de azon gondolkozom, hogy elmenjek-e ezentúl gyantáztatni.
Lábamon, karomon alig van szőr és az is szőke, úgyhogy ezzel nincsen bajom. Viszont a szeméremdombomon és a hónaljamon borotválás után már pár nappal megjelenik a szőr. :S
Azt hallottam, hogy a gyantázás után 1-2 hét is eltelhet mire megjelenne. Ez mennyire igaz?
Tapasztalatokat, véleményeket várok. Köszi lányok!:)
2010. dec. 19. 19:02
1/4 anonim válasza:
7.es korom óta borotválom magam mindenhol, eléggé megerősödött és pár nap után már kinőtt.. 16 éves korom óta járok gyantáztatásra a helyzet:lábam,karom,hónalj, már alig van szőr szeméremdomb ott még küszködök,hogy kevesebb legyen.De egy idő után kikopik,meggyengül és sokkal jobb.Teljesen más az ha gyanta után simítod végig, olyan lesz mint a baba bőre:) Imádom
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi köszi, ment ám a zöld kezecske! :)
2010. dec. 19. 19:33
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyi idő után kezdett meggyengülni a szőr? :)
2010. dec. 19. 20:31
4/4 anonim válasza:
pár hónap, fél év és tapasztalod... de sokan azt mondják, hogy első használattól gyengül az övék. ez elég egyéni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!