Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, ha olyan a hajam...

Mit tegyek, ha olyan a hajam elől hogy csak kb 5 centi és feláll?

Figyelt kérdés
Vagy egy évtizede volt fufrum,de nem tudtam kezelni,mert mindig őssze-vissza állt mert a hajam göndör és megis bántam. utána majd mindig hátra simitottam zsellével ugy nem látszott de sok boszúságom volt vele és sajnos még most is mivel azota se sokat nőt+elis tőredeztek azok a tincsek épp ezért elhagytam a zsellét már régen, most csak vizzel simitom hátra de sokszor kész katasztrofa ahogy kinézek felállo hajjal már nem tudom mit tegyek vele és hogyha fodrászhoz fordulnák ő mit tudna vele kezdeni? csak várom hogy majd egyszer hátra nő de az én hajam nagyon lassan nő,esetleg tudna nekem valaki segiteni hogy mit kezdjek vele? Mert ez már az őnbizalmamat is befolyásolja anyir zavar.
2009. jan. 22. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
hátra is csatolhatod, vagy hajegyenesítővel kisimíthatod és nem állna össze vissza
2009. jan. 22. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ugyanígy voltam, nagyon göndör haj, de ha kontyot hordtam, az rém hülyén állt, mert hiányzott a frufru.Vágattam, de mindig vasalnom kellett, mert úgy állt volna mint a tiéd. Ez amúgy szerettem is, csak aztán meguntam vasalgatni, és megnövesztettem. Amíg a növekedés stádiumában volt, addig kivasaltam és oldalt eltűztem egy ékszercsattal. Próbáld ki a vasalást.
2009. jan. 22. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm a válaszokat de hogy kell a hajat vasalni?És mijen hajkisimitot vegyek,ti mijet használtok? Amugy nem roncsolja a hajat?mert nekem ott eléggé eltőredezett már mint irtam a zsellézés miadt.Hajszáritot sem használok már évek ota.De ezt a vasalást kiprobálnám ha nem ártok vele még jobban a hajamnak
2009. jan. 22. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked csak és kizárólag a frufrud vasalására kell a lapvas, akkor gyakorlatilag bármelyik vasaló jó neked. 3-4E ft-s is. A legolcsóbb noname-t csak azért nem javaslom, mert félő hogy gyorsan tönkremegy. Azt nem tudom garantálni, hogy nem árt a hajadnak, de használj mindig hővédő spray-t és akkor nem lesz gond. Viszont ilyen megfontolásból viszont jobb a tourmalinos, vagy jade kristályos vas, ezek óvják is a hajad, viszont elég drágák, ahhoz hogy te minden harmadik nap a frufrudat kivasald..
2009. jan. 22. 21:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm!De én nem szeretnék fufrut csak azt szeretném hogy ne álljon felfelé és hogy nőjőn már végre hátra ami tudom még néhány évtized,de addig is jo lenne vmi megoldás
2009. jan. 22. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem van még egy ötletem. A mostani frufrudhoz vágass még, úgy, hogy az új valamivel hosszabb legyen mint a mostani, mondjuk érjen a szemöldöködik. Igaz, ezt is kell majd vasalnod, hogy normálisan álljon, de legalább elfogadhatóan fog kinézni, amíg nől. Nem kell hozzá évtized, hidd el nagyon gyorsan meg fog nőni, addig meg vasalod, később meg ha már hosszú, de nem eléggé, akkor eltűzheted oldalra.
2009. jan. 23. 08:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm szépen megprobálom!
2009. jan. 23. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!