Széles az állkapcsom. Milyen frizura áll jól?
Széles az állkapcsom,és nagy,kerek az arcom,de kissé szögletes is az állkapcsom miatt:)Na mindegy,a lényeg hogy minden csak nem keskeny,vékony.Milyen frizurával ellensúlyozhatnám?Hosszú,hátközépig érő,"sima" hajam van,alapból hullámos,de nem nagyon.Ha teljesen egyenesre vasalom az nem áll jól,ezért csak a frufrumat szoktam,a többit meg úgy hagyom,vagy még sütök bele pár hullámot.Én azt szeretem amikor olyan nagyon hullámos a hajam,amit kreppelővel lehet csinálni,de hát nem nagyon egészséges sütögetni az ember lányának a haját mindennap.A mostanit már unom,oldalt el van választva,és így ennyi.Színén nem akarok változtatni,csak a formáján,vmi teljesen újat,de a hossza maradjon,és jól is álljon.Ötletek??
Másik kérdésem,hogy az ilyen fejformához ami nekem van,a kicsit hosszabb,és szögletesebb szemöldök áll jól,vagy a kerek?a szögletes alatt ilyesmit értek: [link]
Van benne egy pici "szöglet" ami nekem nincs,és ennél sokkal rövidebb,szerintem pont ezért van hülye fejem.Vélemények?
:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!